Konig CMP-USBHDMI10 udhëzues

Konig CMP-USBHDMI10
5.5 · 1
PDF udhëzues
 · 86 faqe
Anglisht
udhëzuesKonig CMP-USBHDMI10

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Konig CMP-USBHDMI10 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Konvertuesit audio / video dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Konig CMP-USBHDMI10 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Konig CMP-USBHDMI10 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Konig CMP-USBHDMI10 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Konig CMP-USBHDMI10 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Konig CMP-USBHDMI10.

Të përgjithshme
Markë Konig
Model CMP-USBHDMI10 | CMP-USBHDMI10
Produkt Konvertues audio / video
EAN 5412810154531
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Ports & interfaces
Connector 1 USB
Connector 2 HDMI
Connector 1 gender Female
Connector 2 gender Female
Performance
Product colour Black
Weight & dimensions
Height 15 mm
Depth 76 mm
Width 43 mm
Height 15 mm
Depth 76 mm
Width 43 mm
Design
Product colour Black
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Konig CMP-USBHDMI10 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate