Kodak i2900 udhëzues

Kodak i2900
7.1 · 2
PDF udhëzues
 · 62 faqe
Anglisht
udhëzuesKodak i2900

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Kodak i2900 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Skanerë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Kodak i2900 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Kodak dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Kodak i2900 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Kodak i2900.

Sit back and enjoy crystal-clear visuals and images with the vibrant quality of 2 million pixels. The 1920 x 1080 resolu...
Të përgjithshme
Markë Kodak
Model i2900
Produkt Skaner
EAN 41771140212, 0041771140212, 5712505800713
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Scanning
Maximum scan size 215 x 4100 mm
Optical scanning resolution 600 x 600 DPI
Colour scanning
Duplex scanning
Output colour depth 24 bit
Film scanning
Greyscale levels 256
ADF scan speed (b/w, A4) 60 ppm
Black/white scanning colour modes Grayscale
ADF scan speed (colour, A4) 60 ppm
Duplex ADF scan speed (b/w, A4) 120 ipm
Duplex ADF scan speed (colour, A4) 120 ipm
Design
Scanner type Flatbed & ADF scanner
Display LCD
Product colour Black
Built-in display
Touchscreen
Performance
Sensor type Dual CCD
Scan file formats BMP,JPG,PDF,RTF,TIFF
Daily duty cycle (max) 10000 pages
Scanning noise level 60 dB
Light source LED
Scan to TWAIN
Scan drivers ISIS,TWAIN,WIA
Input capacity
Auto document feeder (ADF) input capacity 250 sheets
Paper handling
Auto Document Feeder (ADF) media weight 34 - 413 g/m²
Maximum ISO A-series paper size A4
Letter
Scanning media types supported Plain paper
Multi feed detection
Ports & interfaces
Standard interfaces USB 2.0,USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
USB port
USB version 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Weight & dimensions
Width 431.8 mm
Depth 371 mm
Height 237.5 mm
Weight 15800 g
Power
Power consumption (typical) 75 W
Power consumption (off) 0.5 W
AC input frequency 50 - 60 Hz
Input voltage 100-240 V
Power supply type AC
Technical details
Sustainability certificates ENERGY STAR
Scan technology Dual CCD
Packaging content
Bundled software Capture Pro Limited Edition, Smart Touch, Nuance PaperPort, Asset Management, Newsoft Presto! PageManager, NewSoft Presto! BizCard Xpress
Certificates
Certification Kofax, AS/NZS CISPR 22:2009 + A1:2010 Class B (C-Tick Mark), CAN /CSA-C22.2 No. 60950-1-07 (C-UL Mark), Canada ICES-003 Issue 5 (Class B), GB4943.1:2011, GB9254:2008 (Class B), GB 17625.1:2003 Harmonics (CCC "S&E" Mark), EN 55022:2010 ITE Emissions (Class B), EN 61000-3-3 Flicker, EN 55024:2010 ITE Immunity (CE Mark), EN 60950-1:2006 + A11, A12, A1 (TUV GS Mark), IEC 60950-1, CISPR 22:2008 (Class B), VCCI V3/2012.04 (Class B), CNS 13438:2006 (Class B), CNS 14336-1 (BSMI Mark), UL 60950-1:07 (UL Mark), CFR 47 Part 15 Subpart B (FCC Class B), Argentina S-Mark
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 15 - 35 °C
Operating relative humidity (H-H) 15 - 80 %
null
System requirements
Windows operating systems supported Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows 8.1,Windows 8.1 Enterprise,Windows 8.1 Enterprise x64,Windows 8.1 Pro,Windows 8.1 Pro x64,Windows 8.1 x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Mac operating systems supported Mac OS X 10.10 Yosemite,Mac OS X 10.8 Mountain Lion,Mac OS X 10.9 Mavericks
Linux operating systems supported Ubuntu 14.04
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Kodak i2900 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate