Klarstein MCH-2 udhëzues

Klarstein MCH-2
6.6 · 4
PDF udhëzues
 · 11 faqe
Anglisht
udhëzuesKlarstein MCH-2

Luftkühler ACO-MCH2

10005905

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Klarstein MCH-2 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kondicioner dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 6.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Klarstein MCH-2 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Klarstein MCH-2 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Klarstein MCH-2 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Klarstein MCH-2 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Klarstein MCH-2.

Të përgjithshme
Markë Klarstein
Model MCH-2 | 10028454
Produkt Kondicioner
EAN 4260414892844
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Air conditioner functions Cooling
Water tank capacity 8 L
Technology Water - air
Castor wheels
Timer
Timer type Mechanical
Timer duration (maximum) 2 h
Variable power
Cooling capacity (max) 0 BTU/h
Cooling capacity in watts (nominal) - W
Cooling capacity in watts (max) - W
Heating capacity in watts (max) - W
Heating capacity in watts (nominal) - W
Cooling energy efficiency (EER, W/W) -
Heating energy efficiency (COP, W/W) -
Noise level - dB
Design
Product colour White
Built-in display
Power
AC input frequency 50 Hz
AC input voltage 230 V
Energy efficiency class (cooling) -
Energy efficiency class (heating) -
Hourly energy consumption (cooling) - kWh
Hourly energy consumption (heating) - kWh
Annual energy consumption (cooling) - kWh
Weight & dimensions
Weight 6700 g
Width 280 mm
Depth 312 mm
Height 700 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Klarstein MCH-2 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate