KitchenAid Stand mixer udhëzues

KitchenAid Stand mixer
8.7 · 1
PDF udhëzues
 · 21 faqe
Anglisht
udhëzuesKitchenAid Stand mixer
Product Registration Card ..........................................................................3
Stand Mixer Safety .....................................................................................4
Important Safeguards ................................................................................4
Electrical Requirements ..............................................................................5
Kitchenaid
®
Stand Mixer Warranty .............................................................6
Hassle-Free Replacement Warranty –
50 United States And District Of Columbia ................................................7
Hassle-Free Replacement Warranty – Canada .............................................7
How to Arrange for Warranty Service in Puerto Rico ..................................8
How to Arrange for Service after the Warranty Expires – All Locations .......8
How to Arrange for Service Outside these Locations ..................................8
How to Order Accessories and Replacement Parts ......................................9
Troubleshooting Problems ..........................................................................9
Tilt-Head Stand Mixer Features .................................................................10
Assembling Your Tilt-Head Stand Mixer ....................................................11
Using Your Pouring Shield ........................................................................12
Using Your KitchenAid
®
Accessories .........................................................13
Mixing Time .............................................................................................13
Tilt-Head Stand Mixer Use ........................................................................14
Care and Cleaning ...................................................................................14
Beater to Bowl Clearance .........................................................................14
Speed Control Guide ................................................................................15
Mixing Tips ..............................................................................................16
Egg Whites .......................................................................................17
Whipped Cream ...............................................................................17
Attachments and Accessories ...................................................................18
General Instructions .................................................................................19

TABLE OF CONTENTS

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për KitchenAid Stand mixer këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Përzierës dore dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me KitchenAid Stand mixer apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me KitchenAid Stand mixer dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të KitchenAid Stand mixer t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

KitchenAid Stand mixer specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të KitchenAid Stand mixer.

Të përgjithshme
Markë KitchenAid
Model Stand mixer
Produkt Përzierës dore
EAN 5413184170349
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth KitchenAid Stand mixer më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate