KitchenAid Artisan 5KES100 udhëzues

KitchenAid Artisan 5KES100
7.5 · 6
PDF udhëzues
 · 213 faqe
Anglisht
udhëzuesKitchenAid Artisan 5KES100
ARTISAN™-ESPRESSOMACHINE
GIDS VOOR HET BESTE RESULTAAT
ARTISAN™ ESPRESSO MACHINE
GUIDE TO EXPERT RESULTS
MACHINE À ESPRESSO ARTISAN™
GUIDE DU CONNAISSEUR
ARTISAN™ ESPRESSOMASCHINE
ANLEITUNG FÜR PROFESSIONELLE ERGEBNISSE
MACCHINA PER CAFFÈ
ESPRESSO ARTISAN™
GUIDA AI RISULTATI EXPERT
CAFETERA EXPRÉS ARTISAN™
GUÍA PARA CONSEGUIR RESULTADOS
PROFESIONALES
ARTISAN™ ESPRESSO MASKIN
GUIDE FÖR BÄSTA RESULTAT
ARTISAN
®
ESPRESSOMASKIN
OPPNÅ BEST MULIG RESULTATER
ARTISAN™ ESPRESSOKEITIN
OPAS PARHAISIIN TULOKSIIN
ARTISAN™ ESPRESSOMASKINEN
VEJLEDNING FOR EKSPERT-RESULTATER
MÁQUINA EXPRESSO ARTISAN™
GUIA PARA RESULTADOS PROFISSIONAIS
ARTISAN
®
EXPRESSÓ VÉLARINNAR
NOTKUNARLEIIÐBEININGAR
ARTISAN™ ESPRESSO MACHINE
Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Model 5KES100
Espresso Machine

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për KitchenAid Artisan 5KES100 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e kafesë dhe është vlerësuar nga 6 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me KitchenAid Artisan 5KES100 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me KitchenAid Artisan 5KES100 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të KitchenAid Artisan 5KES100 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

KitchenAid Artisan 5KES100 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të KitchenAid Artisan 5KES100.

Të përgjithshme
Markë KitchenAid
Model Artisan 5KES100 | 5KES100EER
Produkt Makinë kafeje
EAN 5413184800178, 5413184800208
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Type Coffee/Espresso
Performance
Capacity in cups 6 cups
Coffee input type Ground coffee
Maximum operating pressure 15 bar
Cup warmer
Anti-drip function
Product type Espresso machine
Steam pipe
Appliance placement Countertop
Coffee maker type Semi-auto
Built-in grinder
Milk tank
Ergonomics
Removable water tank
Built-in display
Product colour Red
Indication light
Housing material Metal
Weight & dimensions
Width 401 mm
Depth 307 mm
Height 318 mm
Weight 11800 g
Power
Power 1300 W
AC input frequency 50 - 60 Hz
Cooking functions & programs
Cappuccino making
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth KitchenAid Artisan 5KES100 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate