KitchenAid Artisan 5KCG100 udhëzues

KitchenAid Artisan 5KCG100
8.2 · 1
PDF udhëzues
 · 264 faqe
Anglisht
udhëzuesKitchenAid Artisan 5KCG100
ARTISAN™-KOFFIEMOLEN
GIDS VOOR HET BESTE RESULTAAT
ARTISAN™ BURR GRINDER
GUIDE TO EXPERT RESULTS
LE BROYEUR À CAFÉ ARTISAN™
GUIDE DU CONNAISSEUR
ARTISAN™ KAFFEEMÜHLE
ANLEITUNG FÜR
PROFESSIONELLE ERGEBNISSE
MACINACAFFÈ ARTISAN™
GUIDA AI RISULTATI EXPERT
MOLINO DE CAFÉ ARTISAN™
GUÍA PARA CONSEGUIR
RESULTADOS PROFESIONALES
ARTISAN™ BURR GRINDER
GUIDE FÖR BÄSTA RESULTAT
ARTISAN
®
KAFFEKVERN
OPPNÅ BEST MULIG RESULTATER
ARTISAN™ BURR GRINDER
OPAS PARHAISIIN TULOKSIIN
ARTISAN™ BURR GRINDER
VEJLEDNING FOR EKSPERT-RESULTATER
MOÍNHO DE CAFÉ ARTISAN™
GUIA PARA RESULTADOS PROFISSIONAIS
ARTISAN
®
BURR GRINDER
NOTKUNARLEIIÐBEININGAR
ARTISAN™ BURR GRINDER
Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Model 5KCG100
Burr Grinder

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për KitchenAid Artisan 5KCG100 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mullinj kafeje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me KitchenAid Artisan 5KCG100 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me KitchenAid Artisan 5KCG100 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të KitchenAid Artisan 5KCG100 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

KitchenAid Artisan 5KCG100 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të KitchenAid Artisan 5KCG100.

Të përgjithshme
Markë KitchenAid
Model Artisan 5KCG100 | 5KCG100EPM
Produkt Mulli kafeje
EAN 5413184800314, 0541340101090
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight 4500 g
Width 152.4 mm
Depth 261.6 mm
Height 342.6 mm
Technical details
Integrated timer
Coffee beans capacity 198 g
Number of grinder settings 15
Fine grinding
Coarse grinding
Product colour Grey
Power
AC input voltage 220 - 240 V
Power 400 W
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth KitchenAid Artisan 5KCG100 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate