Kenwood kMix HB852 udhëzues

Kenwood kMix HB852
8.7 · 1
PDF udhëzues
 · 47 faqe
Anglisht
udhëzuesKenwood kMix HB852

HB850 series

instructions

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Kenwood kMix HB852 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Përzierës dore dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Kenwood kMix HB852 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Kenwood kMix HB852 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Kenwood kMix HB852 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Kenwood kMix HB852 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Kenwood kMix HB852.

Të përgjithshme
Markë Kenwood
Model kMix HB852 | HB852
Produkt Përzierës dore
EAN 5011423168814
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Bowl capacity - L
Number of speeds 5
Design
Type Immersion blender
Removable bowl
Dishwasher-proof parts
Product colour Green
Power
Power 700 W
Material
Blade material Stainless steel
Weight & dimensions
Width 68 mm
Depth 68 mm
Height 420 mm
Weight 1100 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Kenwood kMix HB852 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate