Kenwood KM285 Prospero udhëzues

Kenwood KM285 Prospero
8.4 · 3
PDF udhëzues
 · 162 faqe
Anglisht
udhëzuesKenwood KM285 Prospero

KM280 series

instructions
istruzioni
instrucciones
Bedienungsanleitungen
gebruiksaanwijzing

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Kenwood KM285 Prospero këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e Kuzhinës dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Kenwood KM285 Prospero apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Kenwood KM285 Prospero dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Kenwood KM285 Prospero t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Kenwood KM285 Prospero specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Kenwood KM285 Prospero.

Të përgjithshme
Markë Kenwood
Model KM285 Prospero | KM285
Produkt Makinë Kuzhine
EAN 5011423158990
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Bowl capacity 4.3 L
Control type Rotary
Pulse function -
Variable speed
Number of speeds -
Citrus press
Mill
Dishwasher proof
Product colour Silver
Cord storage
Power
Power 900 W
Weight & dimensions
Weight 4500 g
Width 243 mm
Depth 313 mm
Height 292 mm
Packaging content
Spatula
Whisk
Material
Bowl material Stainless steel
Housing material Plastic
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Kenwood KM285 Prospero më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate