Kenwood KDC-4054UR udhëzues

Kenwood KDC-4054UR
7.8 · 1
PDF udhëzues
 · 23 faqe
Anglisht
udhëzuesKenwood KDC-4054UR
KDC-4554U
KDC-4054UB
KDC-4054UR
KDC-3454UQ
KDC-3354UGY
KDC-3254URY
KDC-3054UG
KDC-3054UR
KDC-3054URY
KDC-316UR
CD-RECEIVER
INSTRUCTION MANUAL
CD-RECEIVER
BEDIENUNGSANLEITUNG
РAДИОПРИЕMНИК С KOMПAKT–ДИСKAMИ
ИHCTPУKЦИЯ ПO ЭKCПЛУATAЦИИ
АВТОМАГНІТОЛА
ІНСТРУКЦІЯ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ
GET0744-001A (E0/E20)© 2011 JVC KENWOOD Corporation
Изделие изготовлено в Индонезии
Cover_KDC-4054UB[E]f.indd 1Cover_KDC-4054UB[E]f.indd 1 8/19/11 4:12:02 PM8/19/11 4:12:02 PM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Kenwood KDC-4054UR këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Radiot e makinave dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Kenwood KDC-4054UR apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Kenwood KDC-4054UR dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Kenwood KDC-4054UR t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Kenwood KDC-4054UR specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Kenwood KDC-4054UR.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Kenwood
Model KDC-4054UR | KDC-4054UR
Produkt Radio e makinave
EAN 19048195609, 0019048195609
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Multimedia
MP3 playback
CD-R playback
CD-RW playback
Audio D/A Converter (DAC) 24-bit
USB direct playback
Audio formats supported AAC,MP3,WMA
Radio
Preset stations quantity 24
Supported radio bands AM,FM,LW,MW
Radio Data System (RDS)
FM band range 87.5 - 108 MHz
LW band range 153 - 279 kHz
Display
CD Text
Built-in display
Display type Fluorescent
Ports & interfaces
Pre out port
Line outputs (RCA) 1
Bluetooth
ISO connector
USB ports quantity 1
USB version 2.0
USB port
Performance
Product colour Black
Ready for iPod
Disc types supported CD-R,CD-RW
Audio output channels 4.0 channels
Maximum power per channel 50 W
Weight & dimensions
Weight 1300 g
Dimensions (WxDxH) 182 x 158 x 53 mm
Packaging content
Remote control included
Technical details
Key illumination colour Green
Input frequency 20 - 20000 Hz
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Kenwood KDC-4054UR më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate