Kensington Pro Fit Mobile udhëzues

Kensington Pro Fit Mobile
8.2 · 1
PDF udhëzues
 · 18 faqe
Anglisht
udhëzuesKensington Pro Fit Mobile

901-2343-00

KL
ACCO Brands Europe
Oxford House
Oxford Road
Aylesbury
Bucks, HP21 8SZ
United Kingdom
ACCO Brands Canada
5 Precidio Court
Brampton
Ontario, L6S 6B7
Canada
Kensington Computer Products Group
A Division of ACCO Brands
333 Twin Dolphin Drive, 6th Floor
Redwood Shores, CA 94065
Designed in California, U.S.A.
by Kensington
Made in China
ACCO Australia
Level 2, 8 Lord St
Botany NSW 2019
PO Box 311
Rosebery NSW 1445
Australia

Technical Support / Assistance technique / Technischer Support /

Technische ondersteuning / Supporto tecnico / Asistencia técnica /

Műszaki támogatás / Technická podpora / Pomoc techniczna /

Техническая поддержка / Assistência técnica

België / Belgique 02 275 0684
Canada 1 800 268 3447
Denmark 35 25 87 62
Deutschland 0211 6579 1159
España 91 662 38 33
Finland 09 2290 6004
France 01 70 20 00 41
Hungary 20 9430 612
Ireland 01 601 1163
Italia 02 4827 1154
México 55 15 00 57 00
Nederland 053 482 9868
Norway 22 70 82 01
Österreich 01 790 855 701
Portugal 800 831 438
Russia 007 495 933 5163
Schweiz / Suisse 01 730 3830
Sweden 08 5792 9009
United Kingdom 0207 949 0119
United States 1 800 535 4242
International Toll +31 53 484 9135

Pro Fit Retractable Mobile Mouse

INSTRUCTION GUIDE

GUIDE D’INSTRUCTIONS

BEDIENUNGSANLEITUNG

HANDLEIDING

ISTRUZIONI

MANUAL DE INSTRUCCIONES

Contents / Contenu / Inhalt / Inhoud / Contenuto /

Contenido / Tartalomjegyzék / Obsah / Zawartość opakowania /

Содержание / Conteúdo

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

PŘÍRUČKA S POKYNY

INSTRUKCJA OBSŁUGI

РУКОВОДСТВО ПОЛЬЗОВАТЕЛЯ

MANUAL DE INSTRUÇÕES

www.kensington.com
N1368

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Kensington Pro Fit Mobile këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mice dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Kensington Pro Fit Mobile apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Kensington Pro Fit Mobile dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Kensington Pro Fit Mobile t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Kensington Pro Fit Mobile specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Kensington Pro Fit Mobile.

Të përgjithshme
Markë Kensington
Model Pro Fit Mobile
Produkt Mouse
EAN 725184331381, 0725184331381, 0858967233944
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Mouse
Device interface USB Type-A
Buttons quantity 2
Movement detection technology Optical
Movement resolution - DPI
Scroll
Ergonomics
Plug and Play
null
System requirements
Mac operating systems supported Mac OS X 10.0 Cheetah,Mac OS X 10.1 Puma,Mac OS X 10.2 Jaguar,Mac OS X 10.3 Panther,Mac OS X 10.4 Tiger,Mac OS X 10.5 Leopard,Mac OS X 10.6 Snow Leopard,Mac OS X 10.7 Lion
Other features
Mouse dimensions (WxDxH) - mm
Weight & dimensions
Weight - g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Kensington Pro Fit Mobile më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate