Kärcher WT 4.000 udhëzues

Kärcher WT 4.000
8.3 · 4
PDF udhëzues
 · 86 faqe
Anglisht
udhëzuesKärcher WT 4.000

Register and win!

www.kaercher.com

Deutsch 5
English 15
Français 25
Italiano 35
Nederlands 45
Español 55
Português 65
Ελληνικά 75

WT 4.000

59638850 09/2010

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Kärcher WT 4.000 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kontrolli i Ujitjes dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Kärcher WT 4.000 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Kärcher WT 4.000 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Kärcher WT 4.000 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Kärcher WT 4.000 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Kärcher WT 4.000.

Të përgjithshme
Markë Kärcher
Model WT 4.000 | 2.645-174.0
Produkt Kontrolli i Ujitjes
EAN 4039784535008
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Kärcher WT 4.000 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate