Kärcher WD 5.200 M udhëzues

Kärcher WD 5.200 M
8.1 · 2
PDF udhëzues
 · 7 faqe
Anglisht
udhëzuesKärcher WD 5.200 M
  

 

    
    
 
!"   # "" 
" "
"$ 
!" % & 
'#" (
'" "
")% 
(" & "" 
"" *+,-.
")  
/0"(
1" (" )% 
  

 

-" (# " *,. 2
3 *",) . 
4% ( "  *.
5 " *. 
6 ) "(" *. 6 &7
"  , " 
 "" $ *'*-..
3% *3.
% *)%.
 *4 6 6 8. *. 996:767

  " $ "

 

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Kärcher WD 5.200 M këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Kärcher WD 5.200 M apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Kärcher WD 5.200 M dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Kärcher WD 5.200 M t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Kärcher WD 5.200 M specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Kärcher WD 5.200 M.

Të përgjithshme
Markë Kärcher
Model WD 5.200 M | 1.347-800.0
Produkt Fshesë me korrent
EAN 4039784409583
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Dust capacity 25 L
Type Drum vacuum
Product colour Black,Yellow
Dust container type Bagless
Cleaning type -
Tube material -
Cordless
Performance
Airflow 75 l/s
Vacuum air filtering -
Proper use -
Operating radius - m
Cleaning surfaces Hard floor
-
-
-
Noise level - dB
Airflow 75 l/s
Noise level - dB
Ergonomics
Cord length 5 m
Weight & dimensions
Weight 8400 g
Width 400 mm
Depth 450 mm
Height 600 mm
Weight 8400 g
Width 400 mm
Depth 450 mm
Height 600 mm
Power
Maximum input power 1600 W
Annual energy consumption - kWh
Features
Product colour Black,Yellow
Cleaning type -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Kärcher WD 5.200 M më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate