Kärcher SC 5.800 C udhëzues

Kärcher SC 5.800 C
8.3 · 3
PDF udhëzues
 · 314 faqe
Anglisht
udhëzuesKärcher SC 5.800 C
SC 5.800 C

Register and win!

www.karcher.com
59642290 03/13

SC 5.800 C

SC 5.800 CB

΍
Δϳ
ΒήόϠ
309
Deutsch 5
English 16
Français 27
Italiano 39
Nederlands 50
Español 61
Português 72
Dansk 83
Norsk 93
Svenska 103
Suomi 113
Ελληνικά 123
Türkçe 134
Русский 145
Magyar 157
Čeština 168
Slovenščina 179
Polski 189
Româneşte 200
Slovenčina 211
Hrvatski 221
Srpski 232
Български 243
Eesti 254
Latviešu 264
Lietuviškai 275
Українська 286

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Kärcher SC 5.800 C këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pastrues me avull dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Kärcher SC 5.800 C apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Kärcher dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Kärcher SC 5.800 C specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Kärcher SC 5.800 C.

Të përgjithshme
Markë Kärcher
Model SC 5.800 C
Produkt Pastrues me avull
EAN 4054188075707, 4039784577169
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Power
Power 1800 W
AC input voltage 220-240 V
AC input frequency 50 Hz
Design
Capacity 0.5 L
Type Cylinder steam cleaner
Product colour Black,Yellow
Performance
Adjustable steam
Steam pressure 4 bar
Ready time 4 min
Ergonomics
On/off switch
Weight & dimensions
Width 301 mm
Depth 439 mm
Height 305 mm
Weight 6000 g
Packaging content
Hard floor brush
Cleaning brush
Pointing nozzle
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Kärcher SC 5.800 C më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate