Kärcher HDS 1195 udhëzues

Kärcher HDS 1195
8.7 · 3
PDF udhëzues
 · 17 faqe
Anglisht
udhëzuesKärcher HDS 1195
www.karcher.com
5.959 - 788 A2002029 (07/01)
HDS Super
HDS 695 S
HDS 745
HDS 895 S
HDS 995
HDS 1195
HDS 1295

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Kärcher HDS 1195 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pastrues me presion dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Kärcher HDS 1195 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Kärcher HDS 1195 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Kärcher HDS 1195 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Kärcher HDS 1195 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Kärcher HDS 1195.

Të përgjithshme
Markë Kärcher
Model HDS 1195
Produkt Pastrues me presion
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Kärcher HDS 1195 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate