JVC KD-R541 udhëzues

JVC KD-R541
7.9 · 1
PDF udhëzues
 · 52 faqe
Anglisht
udhëzuesJVC KD-R541

KD-R647 / KD-R641 / KD-R547 / KD-R541 / KD-R449 /

KD-R447 / KD-R443 / KD-R442 / KD-R441

GET0832-002A [E]
NEDERLANDS
ESPAÑOL
ITALIANO
PORTUGUÊS

CD-RECEIVER

GEBRUIKSAANWIJZING

RECEPTOR CON CD

MANUAL DE INSTRUCCIONES

SINTOAMPLIFICATORE CON RIPRODUTTORE DI CD

ISTRUZIONI PER L’USO

RECEPTOR CD

MANUAL DE INSTRUÇÕES

Lees alvorens gebruik alle aanwijzingen goed door voor een
optimale werking van het toestel.
Por favor lea detenidamente este manual para comprender a fondo
todas las instrucciones y obtener un máximo disfrute de esta unidad.
Per ottenere dall’apparecchio le maggiori prestazioni possibile, prima
di usarlo si raccomanda di leggere a fondo tutte le istruzioni qui
fornite.
Leia atentamente todas as instruções antes de operar para obter o
melhor desempenho posição do aparelho.
Cover_KD-R647[E]002A_f.indd 1Cover_KD-R647[E]002A_f.indd 1 9/5/12 9:00:35 AM9/5/12 9:00:35 AM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për JVC KD-R541 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Radiot e makinave dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me JVC KD-R541 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me JVC KD-R541 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të JVC KD-R541 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

JVC KD-R541 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të JVC KD-R541.

Të përgjithshme
Markë JVC
Model KD-R541
Produkt Radio e makinave
EAN 4975769403736
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth JVC KD-R541 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate