JVC KD-R431 udhëzues

JVC KD-R431
8.2 · 22
PDF udhëzues
 · 38 faqe
Anglisht
udhëzuesJVC KD-R431

CD RECEIVER / RÉCEPTEUR CD

For canceling the display demonstration, see page 4. /
Pour annuler la démonstration des affichages, référez-vous à la page 4.
ENGLISH
FRANÇAIS

INSTRUCTIONS

MANUEL D’INSTRUCTIONS
GET0767-003A
[E/EU]

KD-R531/KD-R432/KD-R431

For installation and connections, refer to the separate manual.
Pour l’installation et les raccordements, se référer au manuel séparé.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për JVC KD-R431 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Radiot e makinave dhe është vlerësuar nga 22 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me JVC KD-R431 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me JVC KD-R431 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të JVC KD-R431 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

JVC KD-R431 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të JVC KD-R431.

Të përgjithshme
Markë JVC
Model KD-R431
Produkt Radio e makinave
EAN 4975769394263
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth JVC KD-R431 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate