Jura Impressa F50 udhëzues

Jura Impressa F50
8.6 · 29
PDF udhëzues
 · 33 faqe
Anglisht
udhëzuesJura Impressa F50
IM
IM
PRESSA
PRESSA
F50 / F505
F50 / F505
Instructions for use
Instructions for use

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Jura Impressa F50 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e kafesë dhe është vlerësuar nga 29 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Jura Impressa F50 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Jura Impressa F50 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Jura Impressa F50 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Jura Impressa F50 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Jura Impressa F50.

Të përgjithshme
Markë Jura
Model Impressa F50 | 13494
Produkt Makinë kafeje
EAN 7610917136612, 7610917134946
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Type Coffee
Dimensions (WxDxH) 280 x 345 x 435 mm
Performance
Capacity in cups 16 cups
Water tank capacity 1.9 L
Maximum operating pressure 15 bar
Cup warmer
Product type Espresso machine
Ergonomics
Water level indicator
Illuminated on/off switch
Non-slip feet
Product colour Black,Silver
Lid type Hinged lid
Power
Auto power off
Power 1450 W
Weight & dimensions
Weight 9100 g
Cooking functions & programs
Cappuccino making
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Jura Impressa F50 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate