JBL OnBeat Micro udhëzues

JBL OnBeat Micro
7.6 · 1
PDF udhëzues
 · 9 faqe
Anglisht
udhëzuesJBL OnBeat Micro
OWNER’S MANUAL

speaker dock for iPod/iPhone/iPad

JBL ONBEAT

Shikoni udhëzuesin për JBL OnBeat Micro këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me JBL OnBeat Micro apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me JBL dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të JBL t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
JBL
OnBeat Micro | JBLONBEATMICBLK
Altoparlant
500363169272, 500363170230, 0500363169272
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Audio output channels2.0 channels
RMS rated power4 W
Frequency range110 - 20000 Hz
Impedance3000 Ω
Signal-to-Noise Ratio (SNR)73 dB
Ports & interfaces
Headphone connectivity3.5 mm
Bluetooth
AUX in
DC-in jack
USB 2.0 ports quantity1
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity0
Lightning connector
Wi-Fi
Radio
FM radio
Power
Power source typeAC, Battery
Number of batteries supported4
Battery typeAAA
Battery life (max)5 h
Power consumption (typical)20 W
Power consumption (standby)0.5 W
Built-in charger-
Weight & dimensions
Width168 mm
Depth168 mm
Height54 mm
Weight360 g
Packaging content
AC adapter included
Quick start guide
Design
Product colourBlack
LED indicatorsStatus
Other features
Dimensions (WxDxH)168 x 168 x 54 mm
USB port
Number of products included1 pc(s)
Performance
Apple docking compatibilityiPhone, iPod
Equalizer
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth JBL OnBeat Micro më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate