JBL Flip udhëzues

JBL Flip
8.7 · 69
PDF udhëzues
 · 23 faqe
Anglisht
udhëzuesJBL Flip

OWNER’S MANUAL

JBL
®

FLIP

DC 12V, 1.5A
1x
1x
1x

Shikoni udhëzuesin për JBL Flip këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 69 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me JBL Flip apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me JBL dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të JBL t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
JBL
Flip | JBLFLIPWHTEU
Altoparlant
0500363153332
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Loudspeakers
Audio output channels1.0 channels
Speaker placementPortable
Speaker enclosureClosed
Speaker positionCenter
Number of drivers2
Tweeter
Woofer
Subwoofer driver diameter (imperial)1.5 "
Driver diameter40 mm
Speaker type1-way
Audio output channels1.0 channels
Number of drivers2
Tweeter
Woofer
Subwoofer driver diameter (imperial)1.5 "
Driver diameter40 mm
Speaker type1-way
Performance
Recommended usageUniversal
Product colourWhite
Volume controlDigital
Plug and Play
Remotely operated
On/off switch
Housing materialPlastic
Recommended usageUniversal
Equalizer
Plug and Play
Remotely operated
Mac compatibility
Amplifier
AmplifierBuilt-in
AmplifierBuilt-in
Audio
RMS rated power- W
Peak Music Power Output (PMPO)- W
Frequency range150 - 20000 Hz
Signal-to-Noise Ratio (SNR)80 dB
RMS rated power- W
Peak Music Power Output (PMPO)- W
Frequency range150 - 20000 Hz
Signal-to-Noise Ratio (SNR)80 dB
Other features
Ethernet LAN
Equalizer
Detachable protection cover
Number of products included1 pc(s)
External power adapter
Continuous audio playback time5 h
iPod/iPhone dock
Ethernet LAN (RJ-45) ports0
AC adapter output voltage230 V
Travel pouch
Batteries included
Mac compatibility
USB required
TypePortable speakers
MaterialPlastic
AC adapter included
Ethernet LAN
Continuous audio playback time5 h
iPod/iPhone dock
Connector(s)2
Headphone outputs0
AC input frequency50 Hz
Travel pouch
Batteries included
USB required
TypePortable speakers
MaterialPlastic
AC adapter included
Ports & interfaces
USB 2.0 ports quantity0
Bluetooth range9 m
Connectivity technologyWireless
Connector(s)2
Microphone in
Headphone outputs0
AC (power) in
AUX in
Wi-Fi
Bluetooth
USB 2.0 ports quantity0
Bluetooth range9 m
Connectivity technologyWireless
Microphone in
AC (power) in
AUX in
Wi-Fi
Power
AC input voltage230 V
AC input frequency50 Hz
Battery technologyLithium
Battery life (max)5 h
Battery recharge time3 h
DC input voltage5 V
Power source typeBattery, DC
External power adapter
Battery technologyLithium
Battery life (max)5 h
Battery recharge time3 h
AC adapter output voltage230 V
DC input voltage5 V
Power source typeBattery, DC
Packaging content
Warranty card
Quick start guide
Quantity per pack1 pc(s)
Warranty card
Quick start guide
Design
Product colourWhite
Volume controlDigital
On/off switch
Housing materialPlastic
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth JBL Flip më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate