JBL CINEMA SB200 udhëzues

JBL CINEMA SB200
8.9 · 6
PDF udhëzues
 · 92 faqe
Anglisht
udhëzuesJBL CINEMA SB200

CINEMA SB200

powered soundbar speaker

quICk-StArt guIdE

thANk You For ChooSINg thIS JBL

®

ProduCt

The JBL Cinema SB200 powered soundbar speaker is a complete,
integrated sound system that will dramatically improve the sound
of programs you watch on your television. It can mount on a wall
or sit on a shelf and includes all of the cables you need to connect
it to your TV and your cable/satellite tuner or disc player.
We’re confident that this JBL system will provide every note
of enjoyment that you expect – and that when you think about
purchasing additional audio equipment for your home, car or
office, you will once again choose JBL products.
This quick-start guide contains all the information you need to set
up, connect and adjust your new speaker system. For more in-
depth information, go to our Web site: www.jbl.com.

INCLudEd ItEMS

BASS
1x
1x
1x
1x
1x
1x

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për JBL CINEMA SB200 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shufrat e zërit dhe është vlerësuar nga 6 njerëzit me një mesatare prej 8.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me JBL CINEMA SB200 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me JBL CINEMA SB200 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të JBL CINEMA SB200 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

JBL CINEMA SB200 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të JBL CINEMA SB200.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë JBL
Model CINEMA SB200 | SB200/230
Produkt Shufër zëri
EAN 0500363152960
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
RMS rated power - W
Audio output channels 2.0 channels
Audio decoders Dolby Digital
Other features
Frequency range 60 - 20000 Hz
Apple docking compatibility Not supported
Soundbar dimensions (W x D x H) 901 x 103 x 116 mm
Manual
Docking connector type -
Soundbar speaker
Number of tweeter drivers 2
Number of woofer drivers 2
Tweeter diameter (imperial) 1 "
Tweeter diameter 25 mm
Woofer diameter (imperial) 3.5 "
Woofer diameter 89 mm
Subwoofer
Subwoofer included
Packaging content
Receiver included
Remote control included
Quick start guide
Cables included AC,AUX
Features
FM radio
Product colour Black
Recommended usage TV
Wall mountable -
Plug and Play
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired & Wireless
Digital audio optical in 1
AUX in
Bluetooth
HDMI ports quantity -
Power
Power source AC
AC input voltage 100-240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Power consumption (typical) 60 W
Power consumption (standby) 0.5 W
Weight & dimensions
Soundbar weight 5100 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth JBL CINEMA SB200 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate