JBL 590 udhëzues

JBL 590
7.9 · 1
PDF udhëzues
 · 15 faqe
Anglisht
udhëzuesJBL 590
Owner’s Manual
JBl
®
studiO 5 series
loudspeakers

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për JBL 590 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me JBL 590 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me JBL 590 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të JBL 590 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

JBL 590 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të JBL 590.

Të përgjithshme
Markë JBL
Model 590
Produkt Altoparlant
EAN 0500363128446
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Loudspeakers
Audio output channels 1.0 channels
Speaker placement Floor
Number of drivers 3
Tweeter
Woofer
Tweeter diameter (imperial) 1 "
Woofer diameter (imperial) 8 "
Tweeter diameter 25 mm
Woofer diameter 200 mm
Number of tweeter drivers 1
Number of woofer drivers 2
Speaker type 2-way
Performance
Recommended usage Universal
Housing material -
Product colour Cherry
Amplifier
Amplifier
Recommended amplifier power (max) 250 W
Audio
RMS rated power 250 W
Frequency range 35 - 40000 Hz
Impedance 6 Ω
Sensitivity 92 dB
Crossover frequency 1500 Hz
Other features
Equalizer -
Number of products included 1 pc(s)
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
Weight & dimensions
Width 322 mm
Depth 413 mm
Height 1263 mm
Weight 31500 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth JBL 590 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate