Jabra Speak 510 udhëzues

Jabra Speak 510
6.8 · 2
PDF udhëzues
 · 22 faqe
Anglisht
udhëzuesJabra Speak 510
jabra.com/speak510
User Manual

JABRA SPEAK 510™

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Jabra Speak 510 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 6.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Jabra Speak 510 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Jabra Speak 510 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Jabra Speak 510 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Jabra Speak 510 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Jabra Speak 510.

Të përgjithshme
Markë Jabra
Model Speak 510 | 1004310000040
Produkt Kufje
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Fleta e të dhënave (PDF)
Features
Auto
Product colour Black
Device type PC
Microphone
Microphone mute
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired & Wireless
Interface USB/Bluetooth
Bluetooth
Bluetooth version 3.0+HS
Weight & dimensions
Width 119.89 mm
Height 33.02 mm
Power
Talk time 15 h
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Jabra Speak 510 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate