Jabra Pro 9470 udhëzues

Jabra Pro 9470
7.4 · 1
PDF udhëzues
 · 67 faqe
Anglisht
udhëzuesJabra Pro 9470
www.jabra.com
User manual
Jabra
®
PRO
9460, 9460-Duo and 9470

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Jabra Pro 9470 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Jabra Pro 9470 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Jabra Pro 9470 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Jabra Pro 9470 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Jabra Pro 9470 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Jabra Pro 9470.

Të përgjithshme
Markë Jabra
Model Pro 9470 | 9470-26-904-102
Produkt Kufje
EAN 5053866413878, 5054533160637, 5706991009873, 5052461089365, 5052584218574, 5054484160632
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Recommended usage Office/Call center
Wearing style Neck-band,Ear-hook,Head-band
DECT connectable
Plug and Play
Product type Headset
Product colour Black
Headset type Monaural
Ports & interfaces
Bluetooth
Bluetooth version 2.1
Wireless range 150 m
Connectivity technology Wireless
USB connectivity
Headphones
Ear coupling Supraaural
Headphone frequency 150 - 6800 Hz
Impedance 32 Ω
Headphone sensitivity 97 dB
Microphone
Microphone noise-canceling
Microphone sensitivity -44 dB
Microphone direction type Omnidirectional
Microphone frequency 150 - 6800 Hz
Microphone type Boom
Microphone mute
Logistics data
Master (outer) case length 600 mm
Master (outer) case width 316 mm
Master (outer) case height 399 mm
Packaging data
Package type Box
Package width 181 mm
Package depth 281 mm
Package height 87 mm
Packaging content
Base station
Charger
Quantity 1
Cables included USB
Quick start guide
Ear pad material Leatherette
AC adapter included
Windscreen included
Base station
Base station weight 197 g
Base station dimensions (W x D x H) 94 x 160 x 82 mm
Base station touchscreen
Weight & dimensions
Depth 120 mm
Width 48 mm
Height 18 mm
Weight 28 g
Battery
Battery recharge time 2 h
Standby time 38 h
Talk time 9 h
Battery voltage 7.5 V
Battery charge indicator
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 10 - 40 °C
Storage temperature (T-T) 0 - 60 °C
Other features
Compatibility Telephone
Multi handset capability 4
Type DECT telephone handset
Digital Signal Processing (DSP)
Equalizer
null
System requirements
Windows operating systems supported
Technical details
Removable earhook
Removable head-band
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Jabra Pro 9470 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate