iRobot Scooba 230 udhëzues

iRobot Scooba 230
8.1 · 2
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesiRobot Scooba 230
FLOOR WASHING ROBOT

200 Series

OWNER’S MANUAL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për iRobot Scooba 230 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesë me korrent robotike dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me iRobot Scooba 230 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me iRobot Scooba 230 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të iRobot Scooba 230 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

iRobot Scooba 230 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të iRobot Scooba 230.

Të përgjithshme
Markë iRobot
Model Scooba 230 | 820012
Produkt Fshesë me korrent robotike
EAN 5053460644524, 5060155406176, 0885155002907
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth iRobot Scooba 230 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate