iRobot Roomba 770 udhëzues

iRobot Roomba 770
8.7 · 14
PDF udhëzues
 · 9 faqe
Anglisht
udhëzuesiRobot Roomba 770

Roomba

®

Vacuum Cleaning Robot

700 series
Owner’s Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për iRobot Roomba 770 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesë me korrent robotike dhe është vlerësuar nga 14 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me iRobot Roomba 770 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me iRobot Roomba 770 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të iRobot Roomba 770 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

iRobot Roomba 770 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të iRobot Roomba 770.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë iRobot
Model Roomba 770 | 820007
Produkt Fshesë me korrent robotike
EAN 5060155404424, 5060155404417
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Dust container type Bagless
Housing material Plastic
Product colour Black
Shape Round
Power
Charging time 3 h
Battery technology -
Battery capacity - mAh
Rechargeable
Runtime 90 min
Performance
HEPA filtration system
Dust capacity (total) - L
Weight & dimensions
Height 92 mm
Weight 3810 g
Diameter 350 mm
Packaging data
Package weight 6500 g
Package width 127 mm
Package depth 483 mm
Package height 546 mm
Packaging content
Remote control included
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth iRobot Roomba 770 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate