Ion Audio Slides2PC udhëzues

Ion Audio Slides2PC
(1)
  • Numri i faqeve: 41
  • Lloji i skedarit: PDF

USER GUIDE

ENGLISH ( 3 – 8 )

GUÍA DEL USUARIO

ESPAÑOL ( 9 – 14 )

GUIDE D’UTILISATION

FRANÇAIS ( 15 – 20 )

GUIDA UTENTE

ITALIANO ( 21 – 26 )

BEDIENUNGSANLEITUNG

DEUTSCH ( 27 – 32 )

GEBRUIKERSHANDLEIDING

NEDERLANDS ( 33 – 38 )

Ion Audio Slides2PC

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Ion Audio Slides2PC apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Ion Audio Slides2PC e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Ion Audio Slides2PC këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Skanerë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 10. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Ion Audio Slides2PC apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Ion Audio Slides2PC specifikimet

Të përgjithshme
Markë Ion Audio
Model Slides2PC
Produkt Skaner
EAN 855960000450
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Scanning
Maximum scan size 24 x 36 mm
Optical scanning resolution 1800 x 3600 DPI
Colour scanning
Duplex scanning -
Input colour depth 24 bit
Film scanning
Design
Scanner type Film/slide scanner
Product colour Black
Built-in display
Performance
Sensor type CMOS
Daily duty cycle (max) - pages
Image sensor size 1/2.5 "
Megapixel 5 MP
Light source White LED (3x)
Scan to USB
Ports & interfaces
Standard interfaces USB 2.0
USB port
USB version 2.0
null
System requirements
Windows operating systems supported Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Minimum storage drive space 100 MB
Minimum RAM 256 MB
Minimum processor Pentium® PIII 800
Paper handling
Maximum ISO A-series paper size -
Power
Power supply type USB
Technical details
PC connection USB 2.0
Weight & dimensions
Width 104.1 mm
Depth 166.1 mm
Height 90.2 mm
Weight 1810 g
Packaging content
Cables included USB
Cleaning cloth
Drivers included
Quick start guide
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Ion Audio Slides2PC.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu