Inventum VFG6010WIT udhëzues

Inventum VFG6010WIT
9 · 1
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Anglisht
udhëzuesInventum VFG6010WIT
fornuis
COOKER

VFG6010WIT

gebruiksaanwijzing
instruction manual

Shikoni udhëzuesin për Inventum VFG6010WIT këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori soba dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Inventum VFG6010WIT apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Inventum dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Inventum t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

A means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Të përgjithshme
Inventum
VFG6010WIT | VFG6010WIT
sobë
8712876170924
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Design
Product typeFreestanding cooker
Product colourWhite
Control typeRotary
Control positionFront
Built-in display
Internal coatingEnamel
Cord length1.5 m
Power
Energy efficiency classA
Connected load (gas)7500 W
Connected load (electric)2200 W
Energy consumption (conventional)0.86 kWh
Oven
Total oven(s) interior capacity62 L
Number of ovens1
Oven sizeMedium
Oven power sourceElectric
Conventional cooking
Oven thermostat range40 - 240 °C
Number of oven grids2
Oven interior dimensions (W x D x H)445 x 410 x 315 mm
Interior light
Grill
Total oven power2200 W
Oven gross capacity62 L
Top heating
Bottom heating
Top and bottom heating
Door temperature (max)60 °C
Oven net capacity62 L
Ergonomics
Delayed start timer
Adjustable feet
Easy to clean
Packaging content
Baking tray
Hob
Number of cooking zones4 zone(s)
Electronic ignition
Number of gas cooking zones4 zone(s)
Hob typeGas
Cooking zone 1 power1000 W
Cooking zone 2 power1750 W
Cooking zone 3 power1750 W
Cooking zone 4 power3000 W
Top surface typeEnamel steel
Griddle
Flame failure device
Hob cover
Thermocouple protection
Pan support materialEnamelled steel
Cooking zone 1 typeSmall
Cooking zone 2 typeMedium
Cooking zone 3 typeLarge
Cooking zone 4 typeExtra large
Weight & dimensions
Height852 mm
Width598 mm
Depth633 mm
Weight37500 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Inventum VFG6010WIT më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate