Inventum VFG5020GRVS udhëzues

Inventum VFG5020GRVS
8 · 2
PDF udhëzues
 · 84 faqe
Anglisht
udhëzuesInventum VFG5020GRVS
GAS
-
ELECTRIC COOKER
GAS
-
ELEKTROHERD
CUISINIÈRE GAZ
-
ÉLECTRIQUE

elektrisch gasfornuis

VFG5020GRVS

gebruiksaanwijzing

instruction manual

Gebrauchsanleitung

mode d’emploi

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Inventum VFG5020GRVS këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Soba dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Inventum VFG5020GRVS apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Inventum VFG5020GRVS dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Inventum VFG5020GRVS t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Inventum VFG5020GRVS specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Inventum VFG5020GRVS.

A means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Të përgjithshme
Markë Inventum
Model VFG5020GRVS | VFG5020GRVS
Produkt Sobë
EAN 8712876171198
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Product type Freestanding cooker
Product colour Stainless steel
Control type Rotary
Control position Front
Built-in display
Storage compartment
Storage compartment position Bottom
Oven
Number of ovens 1
Oven gross capacity 65 L
Oven size Medium
Oven thermostat range 50 - 250 °C
Programmable oven
Number of functions 10
Interior light
Oven door material Glass
Number of oven grids 2
Grill
Oven power source Electric
Oven interior dimensions (W x D x H) 415 x 400 x 375 mm
Oven position Bottom
Fast heat
Defrost function
Conventional cooking
Convection cooking
Oven net capacity 65 L
Power
Energy efficiency class A
Connected load (electric) 3100 W
Connected load (gas) 7400 W
Energy consumption (conventional) 0.99 kWh
Energy consumption (forced convection) 0.86 kWh
Packaging content
Baking tray
Hob
Number of cooking zones 4 zone(s)
Electronic ignition
Hob type Gas
Hob cover
Number of gas cooking zones 4 zone(s)
Cooking zone 1 type Small
Cooking zone 1 power 1000 W
Cooking zone 2 type Medium
Cooking zone 2 power 1800 W
Cooking zone 3 type Large
Cooking zone 3 power 2800 W
Pan support material Cast iron
Weight & dimensions
Height 850 mm
Width 500 mm
Depth 600 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Inventum VFG5020GRVS më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate