Inventum MN256C udhëzues

Inventum MN256C
7.5 · 2
PDF udhëzues
 · 64 faqe
Anglisht
udhëzuesInventum MN256C

MN256C

MICROWAVE OVEN
KOMBI
-
MIKROWELLE
FOUR MICRO
-
ONDES COMBINÉ

combi magnetron

MN256C

gebruiksaanwijzing

instruction manual

Gebrauchsanleitung

mode d’emploi

Shikoni udhëzuesin për Inventum MN256C këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori mikrovalë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Inventum MN256C apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Inventum dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Inventum t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Inventum
MN256C | MN256C
mikrovalë
8712876170887
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Features
Product typeCombination microwave
Appliance placementCountertop
Product colourSilver,Stainless steel
Control typeButtons, Rotary
Interior capacity25 L
Built-in display
Integrated clock
Clock function
Clock mode24h
Timer
Timer duration95 min
Temperature (max)240 °C
Child lock
Door hingeLeft
Door open typePull-down
Turntable
Turntable size315 mm
Removable grill rack
Microwave power900 W
Convection power2400 W
Grill power1400 W
Inverter technology
Interior light
Minimum temperature (convection)150 °C
Maximum temperature (convection)240 °C
Clock typeElectronic
Cooking functions & programs
Number of auto cooking programs10
Auto cook function
Defrost function
Grill
Convection cooking
Steam cooking
Keep warm function
Rotisserie
Reheat function
Defrost programs quantity1
Crisp maker
Weight & dimensions
Height310 mm
Width510 mm
Depth460 mm
Interior dimensions (W x D x H)325 x 330 x 205 mm
Weight14100 g
Power
Connected load1500 W
AC input voltage230 V
AC input frequency50 Hz
Other features
Heat sourceElectric
Power sourceAC
Quick start
Packaging content
Manual
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Inventum MN256C më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate