Indesit IDTM udhëzues

Indesit IDTM
5.5 · 1
PDF udhëzues
 · 80 faqe
Anglisht
udhëzuesIndesit IDTM

Istruzioni per luso

LAVASTOVIGLIE

IT
IDTM

Sommario

Installazione, 2-3

Posizionamento e livellamento
Collegamenti idraulici ed elettrici
Dati tecnici

Descrizione dellapparecchio, 4

Vista dinsieme
Pannello di controllo

Caricare i cestelli, 5

Cestello inferiore
Cestello delle posate
Cestello superiore

Avvio e utilizzo, 6

Avviare la lavastoviglie
Caricare il detersivo
Opzioni di lavaggio

Programmi, 7

Tabella dei programmi

Brillantante e sale rigenerante, 8

Caricare il brillantante
Caricare il sale rigenerante

Manutenzione e cura, 9

Escludere acqua e corrente elettrica
Pulire la lavastoviglie
Evitare i cattivi odori
Pulire gli irroratori
Pulire i filtri
Se ci si assenta per lunghi periodi

Precauzioni e consigli, 10

Sicurezza generale
Smaltimento
Risparmiare e rispettare lambiente

Anomalie e rimedi, 11

Assistenza, 12

Assistenza Attiva 7 giorni su 7
Estensione di garanzia Airbag
Italiano, 1 Français, 24
Espanol, 46 Portuges, 57Dutch, 35
English,13

ENIT FR

ES
NL
PT
PL
Polski, 68

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Indesit IDTM këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pjatalarëse dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Indesit IDTM apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Indesit IDTM dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Indesit IDTM t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Indesit IDTM specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Indesit IDTM.

Të përgjithshme
Markë Indesit
Model IDTM
Produkt Pjatalarëse
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Indesit IDTM më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate