Indesit IDE 750 udhëzues

Indesit IDE 750
8.1 · 2
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesIndesit IDE 750

DISHWASHER

IDE 750

Contents

Installation, 2-3-4

Positioning and levelling
Connecting the water and electricity supplies
Technical data
Electrical Connection

Description of the appliance, 5

Overall view
Control panel
Display

Loading the racks, 6

Lower rack
Cutlery basket
Upper rack

Start-up and use, 7

Starting the dishwasher
Loading the detergent
Washing options

Wash cycles, 8

Wash cycle table

Rinse aid and refined salt, 9

Loading the rinse aid
Loading the refined salt

Care and maintenance, 10

Shutting off the water and electricity supplies
Cleaning the dishwasher
Preventing unpleasant odours
Cleaning the sprayer arms
Cleaning the filters
Leaving the machine unused for extended periods

Precautions and advice, 11

General safety
Disposal
Saving energy and respecting the environment

Troubleshooting, 12

English, 1
EN

Instruction booklet

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Indesit IDE 750 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pjatalarëse dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Indesit IDE 750 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Indesit IDE 750 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Indesit IDE 750 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Indesit IDE 750 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Indesit IDE 750.

Të përgjithshme
Markë Indesit
Model IDE 750 | IDE750
Produkt Pjatalarëse
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Indesit IDE 750 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate