Indesit DIF 1614 udhëzues

Indesit DIF 1614
8.5 · 1
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesIndesit DIF 1614

Operating instructions

Contents

Installation, 2-3-4

Positioning and levelling
Connecting the water and electricity supplies
Advice regarding the first wash cycle
Technical data
Electrical connection

Description of the appliance, 5

Overall view
Control panel

Loading the racks, 6

Lower rack
Cutlery basket
Upper rack

Start-up and use, 7

Starting the dishwasher
Measuring out the detergent
Wash options

Wash cycles, 8

Table of wash cycles

Rinse aid and refined salt, 9

Measuring out the rinse aid
Measuring out the refined salt

Care and maintenance, 10

Shutting off the water and electricity supplies
Cleaning the dishwasher
Preventing unpleasant odours
Cleaning the sprayer arms
Cleaning the water inlet filter
Cleaning the filters
Leaving the machine unused for extended
periods

Precautions and advice, 11

General safety
Disposal
Saving energy and respecting the environment

Troubleshooting, 12

Guarantee, 13

After Sales Service, 14

English, 1
EN

DIF 1614

DISHWASHER

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Indesit DIF 1614 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pjatalarëse dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Indesit DIF 1614 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Indesit DIF 1614 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Indesit DIF 1614 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Indesit DIF 1614 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Indesit DIF 1614.

Të përgjithshme
Markë Indesit
Model DIF 1614
Produkt Pjatalarëse
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Indesit DIF 1614 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate