Indesit DG 6145 udhëzues

Indesit DG 6145
9 · 3
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesIndesit DG 6145

Dishwasher

Installation and use

DG 6145

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Indesit DG 6145 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pjatalarëse dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Indesit DG 6145 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Indesit DG 6145 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Indesit DG 6145 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Indesit DG 6145 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Indesit DG 6145.

Të përgjithshme
Markë Indesit
Model DG 6145
Produkt Pjatalarëse
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Indesit DG 6145 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate