i-gotU GT-600 USB udhëzues

i-gotU GT-600 USB
7.7 · 1
PDF udhëzues
 · 42 faqe
Anglisht
udhëzuesi-gotU GT-600 USB

GPS Logger

GPS Logger package comes in two specifications, GPS Logger (USB) & GPS Logger (Bluetooth). Please check the package contents as
shown below before getting started.

Package contents & specifications

The GPS Logger package comes with 1 @trip PC CD-ROM, 1 GPS data logger, 1 GPS Logger Dock/ USB Cable, and 1 color jelly case.
GT-120
Dimension
44.5 x 28.5 x 13mm
Weight
20g
Chipset
Built-in SiRF StarIII
low-power chipset
Antenna
Built-in GPS patch antenna
Battery
Built-in 230mAh Lithium-ion
battery
LED indicators
Blue & Red
Cold start
< 35 seconds
Warm start
< 35 seconds
Connection
interface
USB 1.1
Operation
temperature
-10 °C to + 50 °C
Water-resistant
Yes
GT-120 package contents
GT-200e
Dimension
46 x 41.5 x 14 mm
Weight
37g
Chipset
Built-in SiRF StarIII
low-power chipset
Antenna
Built-in GPS patch antenna
Battery
Built-in 750 mAh Lithium-ion
battery
LED indicators
Blue & Red
Cold start
< 35 seconds
Warm start
< 35 seconds
Connection
interface
USB 1.1 for PC connection;
Bluetooth V2.0 EDR Class 2
for PDA & mobile phones
Operation
temperature
-10 °C to + 50 °C
Water-resistant
Yes
GT-200e package contents

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për i-gotU GT-600 USB këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pajisjet GPS dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me i-gotU GT-600 USB apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me i-gotU GT-600 USB dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të i-gotU GT-600 USB t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

i-gotU GT-600 USB specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të i-gotU GT-600 USB.

Të përgjithshme
Markë i-gotU
Model GT-600 USB
Produkt Pajisje GPSP
EAN 4711246110731
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth i-gotU GT-600 USB më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate