HSM Securio P40 udhëzues

HSM Securio P40
8.1 · 2
PDF udhëzues
 · 92 faqe
Anglisht
udhëzuesHSM Securio P40
BETRIEBSANLEITUNG
AKTENVERNICHTER
OPERATING INSTRUCTIONS
PAPER SHREDDER
NOTICE D‘UTILISATION
DESTRUCTEUR DE DOCUMENTS
MANUALE OPERATIVO
DISTRUGGIDOCUMENTI
INSTRUCCIONES DE SERVICIO
DESTRUCTORA DE DOCUMENTOS
INSTRUÇÕES DE OPERAÇÃO
DESTRUIDORA DE DOCUMENTOS
GEBRUIKSAANWIJZING
PAPIERVERNIETIGER
BRUGSVEJLEDNING
MAKULERINGSMASKINE
BRUKSANVISNING
DOKUMENTFÖRSTÖRARE
KÄYTTÖOHJE
PAPERINSILPPURI
BRUKSANVISNING
MAKULERINGSMASKIN
!
P 40
1.880.998.100 C – 05/2012

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për HSM Securio P40 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Copëtues letre dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me HSM Securio P40 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me HSM Securio P40 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të HSM Securio P40 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

HSM Securio P40 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të HSM Securio P40.

Të përgjithshme
Markë HSM
Model Securio P40 | 1883111C
Produkt Copëtues letre
EAN 4026631031936, 4026631032582, 4026631034173, 4026631034470, 4026631034838, 4026631031882, 4026631033824
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Dimensions (WxDxH) 580 x 550 x 936 mm
Power requirements 230V, 50Hz
Weight & dimensions
Weight 78000 g
Features
Shredding paper clips
Shredding type Particle-cut shredding
Shredding staples
Working width 330 mm
Shredding CDs
Paper shredding
Credit cards shredding
Shredding size 4.5 x 30 mm
Noise level 64 dB
Security level 3
Shredding speed 6600 mm/min
Shredding capacity 37 sheets
Basket volume 145 L
Product colour Black,White
Reverse
Power
Power consumption (typical) 2100 W
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth HSM Securio P40 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate