HSM Securio B24 udhëzues

HSM Securio B24
6.8 · 2
PDF udhëzues
 · 92 faqe
Anglisht
udhëzuesHSM Securio B24
BETRIEBSANLEITUNG
AKTENVERNICHTER
OPERATING INSTRUCTIONS
PAPER SHREDDER
NOTICE D‘UTILISATION
DESTRUCTEUR DE DOCUMENTS
MANUALE OPERATIVO
DISTRUGGIDOCUMENTI
INSTRUCCIONES DE SERVICIO
DESTRUCTORA DE DOCUMENTOS
INSTRUÇÕES DE OPERAÇÃO
DESTRUIDORA DE DOCUMENTOS
GEBRUIKSAANWIJZING
PAPIERVERNIETIGER
BRUGSVEJLEDNING
MAKULERINGSMASKINE
BRUKSANVISNING
DOKUMENTFÖRSTÖRARE
KÄYTTÖOHJE
PAPERINSILPPURI
BRUKSANVISNING
MAKULERINGSMASKIN
B 24
1.780.998.101 C
09/2011

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për HSM Securio B24 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Copëtues letre dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 6.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me HSM Securio B24 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me HSM Securio B24 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të HSM Securio B24 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

HSM Securio B24 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të HSM Securio B24.

Të përgjithshme
Markë HSM
Model Securio B24 | 1783111
Produkt Copëtues letre
EAN 4026631025010, 4026631025027, 4026631025034, 4026631025041, 4026631027892, 4026631030823, 4026631031578, 4026631034371, 4026631034951
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight 20500 g
Width 395 mm
Depth 317 mm
Height 605 mm
Features
Shredding paper clips
Shredding type Particle-cut shredding
Shredding staples
Working width 240 mm
Shredding CDs
Paper shredding
Credit cards shredding
Shredding size 4.5 x 30 mm
Noise level 56 dB
Security level 3
Shredding speed 3900 mm/min
Shredding capacity 19 sheets
Basket volume 34 L
Product colour White
Autostop on jamming
Basket capacity 415 sheets
Power
Power consumption (typical) 500 W
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth HSM Securio B24 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate