HSM Securio B22 udhëzues

HSM Securio B22
8.7 · 1
PDF udhëzues
 · 160 faqe
Anglisht
udhëzuesHSM Securio B22
BETRIEBSANLEITUNG
OPERATING INSTRUCTIONS
NOTICE D‘UTILISATION
MANUALE OPERATIVO
INSTRUCCIONES DE SERVICIO
INSTRUÇÕES DE OPERAÇÃO
GEBRUIKSAANWIJZING
BRUGSVEJLEDNING
BRUKSANVISNING
KÄYTTÖOHJE
BRUKSANVISNING
INSTRUKCJA OBSŁUGI
NÁVOD K OBSLUZE
NÁVOD NA OBSLUHU
KASUTUSJUHEND
ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ
NAVODILO ZA UPORABO
ÜZEMELTETÉSI ÚTMUTA
MANUAL DE EXPLOATARE
ИНСТРУКЦИЯ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
KULLANIM KILAVUZU
B 22
1.830.998.103
12/2014

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për HSM Securio B22 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Copëtues letre dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me HSM Securio B22 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me HSM Securio B22 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të HSM Securio B22 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

HSM Securio B22 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të HSM Securio B22.

Të përgjithshme
Markë HSM
Model Securio B22 | 1830121
Produkt Copëtues letre
EAN 4026631027984, 4026631028004, 4026631047821, 4026631047838
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Shredding type Strip shredding
Shredding paper clips
Shredding staples
Working width 240 mm
Shredding CDs
Paper shredding
Credit cards shredding
Shredding size 3.9 mm
Noise level 57 dB
Shredding speed 4800 mm/min
Product colour White
Security level 2
Shredding capacity 18 sheets
Basket volume 33 L
Automatic on/off control
Overheat protection
Other features
Dimensions (WxDxH) 375 x 310 x 600 mm
Weight & dimensions
Weight 11280 g
Power
Power consumption (typical) 440 W
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth HSM Securio B22 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate