HSM Classic 102.2 udhëzues

HSM Classic 102.2
9.8 · 1
PDF udhëzues
 · 76 faqe
Anglisht
udhëzuesHSM Classic 102.2
1.102.998.101 A – 09/2011

Classic 102.2

Primo 1200

BETRIEBSANLEITUNG
AKTENVERNICHTER
OPERATING INSTRUCTIONS
PAPER SHREDDER
NOTICE D‘UTILISATION
DESTRUCTEUR DE DOCUMENTS
MANUALE OPERATIVO
DISTRUGGIDOCUMENTI
INSTRUCCIONES DE SERVICIO
DESTRUCTORA DE DOCUMENTOS
INSTRUÇÕES DE OPERAÇÃO
DESTRUIDORA DE DOCUMENTOS
GEBRUIKSAANWIJZING
PAPIERVERNIETIGER
BRUGSVEJLEDNING
MAKULERINGSMASKINE
BRUKSANVISNING
DOKUMENTFÖRSTÖRARE
KÄYTTÖOHJE
PAPERINSILPPURI
BRUKSANVISNING
MAKULERINGSMASKIN
INSTRUKCJA OBSŁUGI
NISZCZARKA DOKUMENTÓW
!
1200

Classic 102.2

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për HSM Classic 102.2 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Copëtues letre dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me HSM Classic 102.2 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me HSM Classic 102.2 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të HSM Classic 102.2 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

HSM Classic 102.2 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të HSM Classic 102.2.

Të përgjithshme
Markë HSM
Model Classic 102.2 | HSM1105
Produkt Copëtues letre
EAN 4026631023658
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Shredding type Cross shredding
Shredding paper clips
Shredding staples
Working width 228 mm
Shredding CDs
Paper shredding
Credit cards shredding
Shredding size 4 x 25 mm
Noise level 62 dB
Reverse
Security level 3
Shredding capacity 7 sheets
Automatic on/off control
Basket volume 21.5 L
Product colour Grey
Other features
Dimensions (WxDxH) 364 x 272 x 500 mm
Power requirements 120V 60 Hz
Weight & dimensions
Weight 6350 g
Power
Power consumption (typical) 200 W
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth HSM Classic 102.2 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate