HP LaserJet Pro 400 Color M451DN udhëzues

HP LaserJet Pro 400 Color M451DN
7.7 · 7
PDF udhëzues
 · 270 faqe
Anglisht
udhëzuesHP LaserJet Pro 400 Color M451DN
LASERJET PRO 300 COLOR
LASERJET PRO 400 COLOR
Service Manual
M351
M451

Shikoni udhëzuesin për HP LaserJet Pro 400 Color M451DN këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori printera dhe është vlerësuar nga 7 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me HP LaserJet Pro 400 Color M451DN apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me HP dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të HP t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

HP LaserJet Pro 400 Color M451DN është një printer profesionist i prodhuar nga kompania HP. Ky printer përmban një shumëllojshmëri funksionesh dhe mundëson printime të cilësisë së lartë me shpejtësi. Ai ofron printime të ngjyrave cilësore dhe është ideali për zyratë dhe biznese të vogla. Me një shpejtësi printimi prej 21 faqesh për minutë, ky printer mund të printojë në letër, karton, ose enë të tjera të dobët. M451DN gjithashtu mund të printojë në dy faqe si dhe posedon një tavolinë prej 300-faqesh për të ruajtur gërmat ndërsa kryhen printime të zgjuara. Përveç kësaj, ai ka një shumëllojshmëri të teknologjive si "AirPrint", "ePrint", dhe "Google Cloud Print" që lejojnë qasshëm printimin nga pajisje të ndryshme pa nevojën për t'u lidhur nga një kompjuter i vetëm. Printer HP LaserJet Pro 400 Color M451DN gjithashtu ka një cilësi të lartë të skenimit dhe faksimit, duke e bërë atë një zgjedhje të mirë për bizneset që kanë nevojë për një printer multifunksional. Me një shumëllojshmëri të tipareve si "HP Smart Install", "HP Auto-On/Auto-Off Technology", mjedisi i printimit mund të jetë më i mirë në shumë aspekte. Prandaj, ai mund të konsiderohet një zgjedhje e mirë dhe ekonomike për bizneset që kanë nevojë për shumë printime efektive dhe cilësore.

Të përgjithshme
HP
LaserJet Pro 400 Color M451DN
printer
886111731558
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth HP LaserJet Pro 400 Color M451DN më poshtë.

Cila është mënyra më e mirë për të hequr letrën e bllokuar nga printeri im?

Është mirë që ta tërhiqni butësisht letrën nga printeri. Fikeni printerin dhe sigurohuni që koka e printimit të mos varet mbi letër dhe që asnjë letër të mos mbetet në printer.

Si ka mundësi që printeri im nuk pranon fishekë origjinalë?

Fishekët jo origjinal mund të mos njihen nga printeri. Në atë rast do të merrni një mesazh që fisheku është bosh. Manuali i fishekut të blerë zakonisht përmban zgjidhjen, nëse kjo nuk funksionon, këshillohet të kontaktoni shitësin.

Pse printimet e mia janë të një cilësie të dobët?

Mund të ketë arsye të ndryshme për cilësinë e dobët të printimit. Kontrolloni nëse fishekët ose tonerët janë plot. Nëse është kështu, printerët me bojë shpesh kërkojnë pastrim të printerit, fishekët janë tharë ose koka e printimit është thyer. Me printerët lazer, rekomandohet kalibrimi i printerit lazer.

Cili është ndryshimi midis një printer lazer dhe një printer me bojë?

Një printer lazer printon me një toner dhe një printer me bojë printon me bojë.

Si ka mundësi që printeri im me bojë ka vija të zeza?

Në shumicën e rasteve, fisheku i printerit me bojë është e prishur dhe duhet të zëvendësohet.

Çfarë do të thotë DPI?

DPI qëndron për Dots Per Inch dhe është numri i pikave të bojës (për inç) që përfundojnë në letër kur printoni.

A është udhëzuesi i HP LaserJet Pro 400 Color M451DN në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për HP LaserJet Pro 400 Color M451DN në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate