HP Flash Drive udhëzues

HP Flash Drive
5.7 · 1
PDF udhëzues
 · 1 faqe
Anglisht
udhëzuesHP Flash Drive

The HP v255w USB Flash Drive

Capless Retractable Design

Benefits

Convenient classic-styled storage!
• The v255w contains the popular retractable connectorfeature in a classic style that’s perfect for work, home • It attaches to key chains, book bags, etc. by usingthe hidden loop on the side of the Flash Drive.

Simplify your mobile lifestyle needs with the HP v255w

USB Flash Drive. The v255w features a capless retractable design,

perfect for transporting photos, music and documents. Connect

Specifications
System Compatibility
• Windows: 2000, XP, Vista, 7
• Mac OS: 10.3 and above
Environmental Conditions
• Operating Temperature: 0° to 60°C
• Storage Temperature: - 25° to 85°C
Performance
Operating Voltage
• Vcc Power
• 4.5 - 5.5 VDC
Weight
• 10g
Dimensions
• L: 48.2mm x W: 20.3mm x H: 8.2mm
Storage Capacities
• 4GB, 8GB, 16GB & 32GB
Warranty
• 2 year limited from the date of purchase

and share your favorite files with the HP v255w USB Flash Drive.

• 4GB, 8GB = minimum of 4MB/sec write & 14MB/sec read
• 16GB, 32GB = minimum of 8MB/sec write & 18MB/sec read
* For Flash Media Devices, 1 megabyte = 1 million bytes; 1 gigabyte = 1 billion bytes.
Actual usable capacity may vary. Some of the listed capacity is used for matting and other
functions, and is not available for data storage.
**1x = 150 KB/sec
** Actual capacity and performance may vary depending on file format and system specifications
and school.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për HP Flash Drive këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Njësi USB dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me HP Flash Drive apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me HP Flash Drive dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të HP Flash Drive t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

HP Flash Drive specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të HP Flash Drive.

Të përgjithshme
Markë HP
Model Flash Drive
Produkt Njësi USB
EAN 3536401510598
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth HP Flash Drive më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate