HP 12C Platinum udhëzues

HP 12C Platinum
8.5 · 7
PDF udhëzues
 · 278 faqe
Anglisht
udhëzuesHP 12C Platinum
File name: hp 12c pt_user's guide_English_HDPMF123E27 Page: 2 of 275
Printed Date: 2005/8/1 Dimension: 14.8 cm x 21 cm

Notice

REGISTER YOUR PRODUCT AT: www.register.hp.com
THIS MANUAL AND ANY EXAMPLES CONTAINED HEREIN
ARE PROVIDED “AS IS” AND ARE SUBJECT TO CHANGE
WITHOUT NOTICE. HEWLETT-PACKARD COMPANY MAKES
NO WARRANTY OF ANY KIND WITH REGARD TO THIS
MANUAL, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, THE IMPLIED
WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, NON-INFRINGEMENT
AND FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.
HEWLETT-PACKARD CO. SHALL NOT BE LIABLE FOR ANY
ERRORS OR FOR INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL
DAMAGES IN CONNECTION WITH THE FURNISHING,
PERFORMANCE, OR USE OF THIS MANUAL OR THE
EXAMPLES CONTAINED HEREIN.
© Copyright 1981, 1982, 1999, 2002-2005 Hewlett-Packard
Development Company, L.P. Reproduction, adaptation, or translation
of this manual is prohibited without prior written permission of
Hewlett-Packard Company, except as allowed under the copyright
laws.
Hewlett-Packard Company
4995 Murphy Canyon Rd,
Suite 301
San Diego, CA 92123

Printing History

Edition 4 March 2005

Shikoni udhëzuesin për HP 12C Platinum këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori makina llogaritëse dhe është vlerësuar nga 7 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me HP 12C Platinum apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me HP dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të HP t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
HP
12C Platinum | 10405
makinë llogaritëse
882780681552
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Digits10 digits
Weight & dimensions
Weight110 g
Dimensions (WxDxH)79 x 129 x 15 mm
Power
Battery typeCR2032
Design
TypeFinancial
Form factorPocket
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth HP 12C Platinum më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate