Hotpoint RPD 926 DD EU udhëzues

Hotpoint RPD 926 DD EU
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 60 faqe
Anglisht
udhëzuesHotpoint RPD 926 DD EU
GB
1

Contents

Installation, 2-3

Unpacking and levelling
Connecting the electricity and water supplies
The first wash cycle
Technical data

Care and maintenance, 4

Cutting off the water or electricity supply
Cleaning the washing machine
Cleaning the detergent dispenser drawer
Caring for the door and drum of your appliance
Cleaning the pump
Checking the water inlet hose

Precautions and tips, 5

General safety
Disposal
Opening the porthole door manually

Description of the washing machine, 6-7

Control panel
Display

Running a wash cycle, 8

Wash cycles and functions, 9

Table of wash cycles
Wash functions

Detergents and laundry, 10

Detergent dispenser drawer
Preparing the laundry
Special wash cycles
Load balancing system

Troubleshooting, 11

Service, 12

RPD 926 D

Instructions for use

WASHING MACHINE

English,1
GB
ES
Español,13
RU
Русский,37
PT
Português,25
IT
Italiano,49

Shikoni udhëzuesin për Hotpoint RPD 926 DD EU këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori lavatriçe dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Hotpoint RPD 926 DD EU apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Hotpoint dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Hotpoint t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Hotpoint
RPD 926 DD EU | RPD 926 DD EU
makinë larëse
8007842888829
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Energy efficiency class (old)A+++
Energy consumption washing per cycle0.8 kWh
Power consumption (off)0.5 W
Other features
Annual energy consumption washing151 kWh
Annual water consumption washing10862 L
Performance
Spin-drying classB
Noise level (wash)54 dB
Noise level (spin)81 dB
Rated capacity9 kg
Number of washing programs16
Maximum spin speed1200 RPM
Timer
Residual moisture53 %
Adjustable spin speed
Cycle time (max)340 min
Washing programsHygiene/anti-allergy, Baby care, Black, Cotton, Eco, Hand/wool, Quick, Synthetics, White, Delicate/silk
Half-load
Delayed start timer
Load balancing system
Design
Appliance placementFreestanding
Loading typeFront-load
Product colourWhite
Built-in display
Door hingeLeft
Drum volume62 L
Control typeButtons, Rotary
Door colourBlack
Illumination colourAmber
Display typeLCD
Motor typeBrushless
Ergonomics
Child lock
Self-cleaning
Packaging data
Package width640 mm
Package depth650 mm
Package height890 mm
Weight & dimensions
Weight74000 g
Width595 mm
Depth605 mm
Height850 mm
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Hotpoint RPD 926 DD EU më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate