Holux M-215 USB udhëzues

Holux M-215 USB
9.5 · 2
PDF udhëzues
 · 18 faqe
Anglisht
udhëzuesHolux M-215 USB
HOLUX Wireless GPS Receiver M-215 Users Manual

Holux

GPS Receiver

M-215

OCT 2007
Rev.A
Technology, Inc.
1F, No. 30, R&D Rd. II, HsinChu City 300, Science-based Industrial Park, Taiwan
TEL: 886-3-6687000 FAX: 886-3-6687111
Website: www.holux.com
All Rights Reserved

User’s Guide

Shikoni udhëzuesin për Holux M-215 USB këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pajisjet GPS dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Holux M-215 USB apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Holux dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Holux t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Holux
M-215 USB
Pajisje GPSP
4711140531540
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Holux M-215 USB më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate