Hitachi SV12SD udhëzues

Hitachi SV12SD
6.8 · 1
PDF udhëzues
 · 9 faqe
Anglisht
udhëzuesHitachi SV12SD

Shikoni udhëzuesin për Hitachi SV12SD këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Sanders dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Hitachi SV12SD apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Hitachi dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Hitachi t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Hitachi
SV12SD | 93134467
Sanders
4966376127832
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight2800 g
Other features
Power300 W
Features
Sander type-
Performance
Idle speed (max)10000 RPM
Oscillating orbit diameter2.4 mm
Eccentricity1.2 mm
Technical details
Weight2800 g
Power300 W
Power
Power sourceAC
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Hitachi SV12SD më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate