Hitachi DS14DL2 udhëzues

Hitachi DS14DL2
5.8 · 1
PDF udhëzues
 · 92 faqe
Anglisht
udhëzuesHitachi DS14DL2

DS 14DL2

DS 18DL2

DV 14DL2

DV 18DL2

Read through carefully and understand these instructions before use.
Diese Anleitung vor Benutzung des Werkzeugs sorgfältig durchlesen und verstehen.
Lire soigneusement et bien assimiler ces instructions avant usage.
Prima dell’uso leggere attentamente e comprendere queste instruzioni.
Deze gebruiksaanwijzing a.u.b. voor gebruik zorgvuldig doorlezen.
Leer cuidadosamente y comprender estas instrucciones antes del uso.
Antes de usar, leia com cuidado para assimilar estas instruções.
Handling instructions
Bedienungsanleitung
Mode d’emploi
Istruzioni per l’uso
Gebruiksaanwijzing
Instrucciones de manejo
Instruções de uso

Cordless Driver Drill / Impact Driver Drill

Akku-Bohrschrauber / Schlagbohrschrauber

Perceuse-visseuse à batterie / Perceuse percussion/visseuse

Tr apano-avvitatore a batteria / Trapano avvitatore a percussione

Snoerloze boor-schroefmachine / Klop-boor-schroefmachine

Taladro atornillador a batería / Taladro atornillador de impacto

Berbequim aparafusadora a bateria / Berbequim aparafusador de impacto

DS18DL2 DV18DL2
001Cover_DS14DL2_WE 1/24/12, 10:36 AM1

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Hitachi DS14DL2 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e stërvitjes dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Hitachi DS14DL2 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Hitachi DS14DL2 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Hitachi DS14DL2 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Hitachi DS14DL2 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Hitachi DS14DL2.

Të përgjithshme
Markë Hitachi
Model DS14DL2
Produkt Makinë stërvitjeje
EAN 4966376204984
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Hitachi DS14DL2 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate