Hitachi CP-RS56 udhëzues

Hitachi CP-RS56
8.5 · 1
PDF udhëzues
 · 53 faqe
Anglisht
udhëzuesHitachi CP-RS56
1
Projector

CP-RS56/CP-RX61

User's Manual – Operating Guide

Thank you for purchasing this projector.
WARNING Before using, read the "User's Manual - Safety Guide" and
these manuals to ensure correct usage through understanding. After reading,
store them in a safe place for future reference.

About this manual

Various symbols are used in this manual. The meanings of these symbols are
described below.
WARNING This symbol indicates information that, if ignored, could possibly
result in personal injury or even death due to incorrect handling.
CAUTION This symbol indicates information that, if ignored, could result
possibly in personal injury or physical damage due to incorrect
handling.
Please refer to the pages written following this symbol.
NOTEThe information in this manual is subject to change without notice.
The manufacturer assumes no responsibility for any errors that may appear in this manual.
The reproduction, transmission or use of this document or contents is not permitted without
express written authority.
Trademark acknowledgment
VGA and XGA are registered trademarks of the International Business Machines
Corporation.
Apple and Mac are registered trademarks of Apple Computer, Inc.
VESA and SVGA are trademarks of the Video Electronics Standard Association.
Windows is a registered trademark of Microsoft Corporation.
Internet Explorer is a trademark of Microsoft Corporation.
All other trademarks are the property of their respective owners.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Hitachi CP-RS56 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Video projektorë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Hitachi CP-RS56 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Hitachi CP-RS56 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Hitachi CP-RS56 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Hitachi CP-RS56 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Hitachi CP-RS56.

Të përgjithshme
Markë Hitachi
Model CP-RS56
Produkt Video projektor
EAN 0675650041736, 0675650158618, 0823887262039
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Hitachi CP-RS56 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate