Hilleberg Jannu udhëzues

Hilleberg Jannu
5.8 · 1
PDF udhëzues
 · 14 faqe
Anglisht
udhëzuesHilleberg Jannu

J ANNU

EUROPE
Hilleberg the Tentmaker AB
Önevägen 34
S-832 51 Frösön, Sweden
tel: +46 (0)63 57 15 50
fax: +46 (0)63 57 15 65
tentmaker@hilleberg.se
OUTSIDE OF EUROPE
Hilleberg the Tentmaker, Inc.
14790 NE 95th Street
Redmond, WA 98052 USA
tel: +1 (425) 883 0101
fax: +1 (425) 869 6632
toll free: 1 (866) 848 8368
(n. america only)
tentmaker@hilleberg.com

WWW.HILLEBERG.COM

235100
100
cm
cm145 cm
93 40
40
inch
inch57 in
Peter Schoen/www.ps-photo.net

JANNU

Dominique Goineau
All product features and measurement values, including tent weight and pole length, may vary somewhat
from what is shown in our catalog, other printed items, and on our web site. Such differences can occur
because of alterations in the design and production process and/or natural variations in the materials.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Hilleberg Jannu këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tenda dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Hilleberg Jannu apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Hilleberg Jannu dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Hilleberg Jannu t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Hilleberg Jannu specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Hilleberg Jannu.

Të përgjithshme
Markë Hilleberg
Model Jannu
Produkt Tendë
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Hilleberg Jannu më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate