Harman Kardon CL udhëzues

Harman Kardon CL
5.3 · 1
PDF udhëzues
 · 3 faqe
Anglisht
udhëzuesHarman Kardon CL
Introducing the CL model on-ear headphones, part of the first-ever line of Harman Kardon
®
headphones.
Blending sophistication and simplicity, acoustics and aesthetics, CL headphones embody the essence of “Beautiful Sound.”

Beautiful sound. To go.

Harman Kardon

®

HEadPHonES

Harman Kardon
®
CL headphones feature an exclusive acoustic system that integrates
superb mechanical design, materials and electronics. User-exchangeable bows,
self-adjusting housings, soft leather cups and slow-retention ear-cup foam ensure a
comfortable fit and an optimal acoustic seal around the ear. Uniquely baffled 1-5/8-inch
(40-millimeter) drivers enable the CL to outperform other headphones in extended bass
response. Lightweight and comfortable, CL headphones let you take Beautiful Sound
with you wherever you go.
From high-quality materials to exceptional acoustic performance, these new
headphones reflect the Harmon Kardon commitment to innovative industrial design
and uncompromising sound quality.

Highlights

Sophisticated, modern design
Optimized driver system
Sonic clarity and accuracy even at
low volume levels
Apple compatible remote with mic
User-exchangeable metal bows
Dual axis self-adjusting housings
Slow-retention premium foam
Closed back design

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Harman Kardon CL këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Harman Kardon CL apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Harman Kardon CL dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Harman Kardon CL t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Harman Kardon CL specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Harman Kardon CL.

Të përgjithshme
Markë Harman Kardon
Model CL | HARKAR-CL-W
Produkt Kufje
EAN 9002761033601, 9002761034738
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Harman Kardon CL më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate