Harman Kardon AVR 270 udhëzues

Harman Kardon AVR 270
7.7 · 3
PDF udhëzues
 · 63 faqe
Anglisht
udhëzuesHarman Kardon AVR 270
Audio/video receiver
AVR 3700, AVR 370
AVR 2700, AVR 270
Owner’s Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Harman Kardon AVR 270 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Marrësit dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Harman Kardon AVR 270 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Harman Kardon AVR 270 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Harman Kardon AVR 270 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Harman Kardon AVR 270 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Harman Kardon AVR 270.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Harman Kardon
Model AVR 270 | AVR 270/230
Produkt Marrësi
EAN 282922609022, 0282922609022
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Power output per channel (20-20KHz@8 Ohm) 100 W
Audio output channels 7.1 channels
Signal-to-Noise Ratio (SNR) 100 dB
Receiver type Surround
Ports & interfaces
Speakers connectivity type -
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Radio
Supported radio bands FM
FM band range 87.5 - 108 MHz
Optical drive
Optical drive included
Storage
Card reader integrated
Video
Analog signal format system NTSC,PAL
3D
Technical details
Display -
Audio decoders Dolby TrueHD,DTS-HD Master Audio
Remote control included
Product colour Black
Apple docking compatibility Not supported
AirPlay
Digital Living Network Alliance (DLNA) certified
Power
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Power consumption (typical) 120 W
Weight & dimensions
Width 440 mm
Depth 382 mm
Height 165 mm
Weight 7700 g
Inputs
HDMI in 8
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Harman Kardon AVR 270 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate