Haier LE39F2280 udhëzues

Haier LE39F2280
5.9 · 2
PDF udhëzues
 · 47 faqe
Anglisht
udhëzuesHaier LE39F2280
LE32F2220
LE39F2280
LED

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Haier LE39F2280 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Televizorët dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 5.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Haier LE39F2280 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Haier LE39F2280 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Haier LE39F2280 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Haier LE39F2280 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Haier LE39F2280.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Be prepared for brilliant visuals and crisp images with the unforgettable quality of this stunning FHD display.*
Videos and games come to life with less stutter or blur for more realistic play with smooth 5 milisecond gray-to-gray re...
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Haier
Model LE39F2280 | LE39F2280
Produkt Televizion
EAN 0688057327549
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Display diagonal 38.5 "
HD type Full HD
Display resolution 1920 x 1080 pixels
Display brightness 360 cd/m²
Response time 5 ms
LED backlighting type -
Viewing angle, horizontal 160 °
Viewing angle, vertical 170 °
Native aspect ratio 16:9
Other features
3D
Built-in speaker(s) -
TV tuner
Tuner type -
Analog signal format system -
Digital signal format system -
Audio
Number of speakers -
Auto volume leveller
Ports & interfaces
HDMI ports quantity -
PC in (D-Sub)
DVI port
DVI-D ports quantity -
USB 2.0 ports quantity 1
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity -
Component video (YPbPr/YCbCr) in 1
Ethernet LAN (RJ-45) ports 0
Common interface (CI)
Common interface Plus (CI+)
Digital audio coaxial out 1
S-Video inputs quantity 0
Headphone outputs 1
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Smart TV
Internet TV
Management features
Electronic Programme Guide (EPG)
Sleep timer
On/Off timer
Performance
Teletext function -
Local dimming
Design
VESA mounting
Panel mounting interface 200 x 100 mm
Product colour Black
On/off switch
Power
Power consumption (standby) - W
Technical details
Sustainability certificates ENERGY STAR
Weight & dimensions
Width (without stand) 907.2 mm
Depth (without stand) 76.7 mm
Height (without stand) 548.9 mm
Packaging data
Remote control included
Package width 1077.9 mm
Package depth 177 mm
Package height 719 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Haier LE39F2280 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate